FOTOGRAFIRANJE ŠARENICE-IRISA OKA

Transformirajte svoj jedinstveni izgled ŠARENICE OKA
 u fantastično umjetničko djelo!


Pretvorite svoje oko u zapanjujuće umjetničko dijelo. Ljudska šarenica individualnija je nego vaš otisak prsta. Naše znanje i tehnika omogučuju nam da fotografiramo Vaše oko zadivljujućom jasnoćom i detaljima. Vaš otisak možete birati na Art fotopapiru raznih dimenzija , plexiglasu ili možemo izraditi personaliziranu Pendant ogrlicu.

POKLON BON

IDEALAN POKLON ZA SVE PRIGODE

U našem studiu napravit ćemo samo za Vas personalizirani POKLON BON .
Možete izabrati vrijednost bona od 40 eur do 350 eur
Fotografija šarenice (iris oka ): na platnu - pandal ogrlica- fotografija na plexiglasu- fotografija na forexu

OSNOVNA CIJENA EYE ART

A4 JEDNA ŠARENICA CJENA


PRINT A4 =35.00EUR
Digitalni file + Print =45EUR
Digitalni file + Print + Okvir= 56EUR

VEĆ OD 35EUR

A4 DVIJE ŠARENICE


PRINT A4 =55EUR
Digitalni file + Print =65EUR
Digitalni file + Print + Okvir= 75EUR

VEĆ OD 55 EUR

UNIKATNA PANDAL-OGRLICA

Eye Art-narukvica


Ti si umjetnost...
Počinje vrijeme je darivanja🎁. Poklonite uistinu nešto✨ posebno!
Personalizirani Pendant-Ukras na vratu-Eye Art 👁
Da biste kupili proizvod, trebat ćete fotografirati šarenicu oka👀.

45.00eur

UNIKATNA PANDAL-OGRLICA

Eye Art-ogrlica


Ti si umjetnost...
Počinje vrijeme je darivanja🎁. Poklonite uistinu nešto✨ posebno!
Personalizirani Pendant-Ukras na vratu-Eye Art 👁
Da biste kupili proizvod, trebat ćete fotografirati šarenicu oka👀.
Veličina privjeska 35mm

45.00eur

eye art VELIKIH DIMENZIJA


PRINT Art papir 60x90
Uključeno fotkanje 2 šarenice*
+Print + Okvir
*mogućnost izrade art fotografija
prema vašim dimenzijama!*

120.00EUR

FAQ- Vaša najčešća pitanja o Iris Eye-Art fotografiji

ŠTO JE IRIS FOTOGRAFIJA

Slika oka također može igrati ulogu u medicinskoj dijagnostici. Međutim, makro fotografija irisa kao individualnog umjetničkog djela za vaš dom koncept je koji smo razvili 2019. godine: Sve boje i oblici su uhvaćeni s najvećom pažnjom, obrađeni i vidljivi u uvećanom obliku. Iako je jedinstvenost očiju djelo prirode, naše profesionalno fotografiranje je zanat koji tu ljepotu može izraziti u potpunosti.

Kako to radite

Snimamo vašu fotografiju šarenice sa sustavom kamera koji smo sami razvili i izgradili. U složenom ručnom procesu činimo čak i najfinije nijanse vaše šarenice vidljivima. Gotovo umjetničko djelo izrađuje se prema vašim željama i šaljmo ga na vašu adresu ili ga preuzmete u studiu.

Posjetite li naš studio, možete pogledati izbor fotografija i dobiti konzultacije. Prepustite se našem vodstvu u procesu stvaranja.

Hoće li moja šarenica biti promijenjena ili retuširana?

Naše načelo je najbolja moguća i realistična reprodukcija vaše šarenice. Njihove boje i strukture snimaju se i reproduciraju bez gubitka. Naš cjelokupni umjetnički koncept također zahtijeva kružnu reprodukciju irisa na pozadini po vašem izboru. Na taj se način motiv apstrahira od organskog izvornika i dobiva estetsku vrijednost.

Trebam li termin za fotografiranje Eye Art Iris fotografije?

Uvijek nas možete posjetiti u radno vrijeme našeg studia. Ipak, savjetujemo vam da rezervirate termin - na taj način se izbjegava vrijeme čekanja i možemo se u potpunosti posvetiti vašim pitanjima i željama.

Koliko košta IRISEYE ART fotografija?

U završnici, vaš odabir proizvoda određuje cijenu. Ovisno o materijalu i formatu, ovdje vam već možemo dati orijentaciju. Na licu mjesta možete dobiti detaljne informacije i savjete o proizvodima

dali je to fotografija na platnu, plexiglasu foto papiru ogrlica ili narukvica!

Koliko traje snimanje?

Samo fotografiranje traje samo nekoliko minuta - ali slobodno možete planirati pola sata ili više za svoj boravak kod nas. Vrijeme izrade umjetničkog djela je oko 5 danat i završava slanjem na vašu ili drugu adresu po vašem izboru. Nudimo i ispis na licu mjesta za koji je potrebno oko sat vremena.

Dali je fotografiranje šarenice neugodno ili štetno za moje oko?

Naša fotografija šarenice apsolutno je sigurna za vaše oči. Imajući to na umu, razvili smo i postupak i korištenu tehnologiju. Radimo s velikom osjetljivošću i maksimalnom učinkovitošću kako bi vaše oči ostale opuštene.

Mogu li kombinirati šarenicu mene i mog partnera ili članova obitelji?

Nudimo različite varijante za kombinaciju dva ili više očiju. Pitajte naše osoblje na licu mjesta.

S koliko godina mogu dati fotografirati oči svog djeteta?

Teško je dati opću minimalnu dob, ali naše iskustvo sugerira oko 5 godina. Za uspješnu fotografiju šarenice potrebno nam je nekoliko minuta koncentracije i suradnje. Vi ste vjerojatno najbolja osoba koja može procijeniti je li to moguće s vašim djetetom. Naš savjet: Ako dijete pokaže interes i želi fotografiju šarenice za sebe, sigurno će uspjeti!

Mogu li fotografirati smeđe ili crne oči?

Fotografiramo sve oči svih ljudi! Iskustvo pokazuje da je rezultat posebno otkriće s tamnim očima, jer ih u svakodnevnim situacijama obično nemate tako detaljan pogled. S našom tehnologijom možemo posvijetliti i najtamnije oko i učiniti njegovu pigmentaciju vidljivom poput pijeska. Pogledajte našu galeriju na početnoj stranici: tamo ćete pronaći, između ostalog, prekrasne smeđe oči.

Što je Certifikat o autentičnosti

Svaka iris Eye Art fotografija ili set nakita dolazi s certifikatom o autentičnosti koji jamči da je predmet koji dobijete originalan i da je ručno izrađen u Eye Art Gettzy Studiu