Obiteljska fotografija sa stilom

Autentična - iskrena obiteljska fotografija


KLIKNI ZA KONTAKT I REZERVACIJU TERMINA

Specijalizirani studio za pristupačne i čarobne lifestyle fotografije novorođenčadi, obitelji, zaruka, vjenčanja i krstitki.


Studijska fotografija, obiteljska fotografija, dječja fotografija

U Gettzy Studiu brinemo o profesionalnim fotografijama koje će Vam dugo biti na ponos i krasiti Vaše albume ili zidove Vaše kuće ili stana. 

 Kod nas ćete se osjećati ugodno. Na raspolaganju imamo mnogo različitih pozadina za fotografiranje , od klasične bijele, crne, sive, bordo crvene, pješčane, do šarenih pozadina koje također imaju motive (npr. rođendan, kuća, dvorac, jezero s mjesecom, spužve itd.). Za djecu su na raspolaganju igračke i drugi dodaci koji će im privući pozornost da se lakše mogu opustiti pred kamerom.

Kolekcija Family

OBITELJ – DJECA – TRUDNICE i BEBE

TVOJE PUTOVANJE UPRAVO ZAPOČINJE OVDJE!

Imati djecu je iskustvo koje trajno mijenja vaš život, a snimanje njihovog odrastanja roditeljima pruža veliku zabavu. No, neke od tih prigoda je najbolje prepustiti profesionalnom fotografu.
Mi vam stojimo na raspolaganju kako bi svaka fotografija bila drugačija i jedinstvena. Kad objektivom uhvatimo taj poseban trenutak, onće ostati s vama kako bi ga vi i vaše buduće generacije mogli ponovno i zauvijek proživjeti!

Explore our price collections